Om mig
Jag drivs av förmedlandet. Jag vill alltid, med allt jag gör, berätta något. Jag vill laga massor med mat - skriva, laga, hjälpa, inspirera - jag vill finnas med när maten utvecklas. Jag kommer aldrig att ställa mig in eller söka någon annans bekräftelse. Jag söker alltid det äkta
Restauran Hantverket
Hantverket är min pulsåder, där skapar jag rätter och stunder för underbara gäster.Det fina hantverket som människor av olika slag använder sig av, överallt i världen med sina bara händer, det är grunden till det som inspirerat till restaurang Hantverket. Att skapa och forma saker med sensorisk kraft går tillbaka till urtiden och därför hyllas det det utan förbehåll i allt från mat, miljö och gästfrihet. Maten på restaurangen har förutom hantverks-mässigheten, grunden i det klassiska och husmanskosten från framförallt Sverige och Europa.Du har hört det förr, ögonlocken blir tyngre och gäsp-reflexen ligger nära till hands, men gnugga sömnen ur ögonen för här står lekfullhet, glädje, lätthet och nyfikenhet i fokus. Här ska livet både njutas och kännas när man äter.
Hantverkets hemsida
Min passion
Jag drivs av förmedlandet. Jag vill alltid, med allt jag gör berätta något. På något sätt har jag kommit att förstå det under en väldigt lång tid. Jag har varit så mycket arg, vilse, frustrerad och borttappad i mitt liv och när jag ser tillbaka på det så är anledningen att jag vart i miljöer där jag inte har kunnat säga något. Sedan den tidpunkten jag insåg det och kunde styra själv är mitt sinne lugnare. Jag är där nu. Jag berättar, varje dag.Jag vill laga massor med mat. Skriva, laga mat i bild på tv eller duk, vara kreativ och finnas med när maten utvecklas. Hjälpa andra, inspirera andra. Men jag kommer inte ställa mig in eller bli som ni vill, ni kommer inte få det, sök inte det. Sök det äkta.
krönikor
Jag älskar att berätta. Så när jag får möjligheten att prata mat tar jag den gärna. Det har blivit en del text genom åren. Här är några av dem.
Alla krönikor